Opgepakte verdachte overval NewYork Pizza blijkt onschuldig

Gepubliceerd op 4 november 2020 om 14:19

Opgepakte Verdachte blijkt onschuldig

De persoon die gister avond kort na de overval op de NewYork Pizza werd opgepakt blijkt niet de juiste verdachte te zijn.
Een persoon die gister avond door de politie werd opgepakt bleek deels aan het signalement te voldoen en werd hierop direct aangehouden als mogelijke dader van de overval waarbij geld is buit gemaakt. Echter bleek dit onjuist te zijn. De politie heeft hierop direct deze persoon vrij gelaten en vraagt mensen die mogelijk wat gezien te hebben direct contact op te nemen.

(Tekst politie.nl ) hier onder. )

Omstreeks 21.25 uur kwam er een man binnen via de voordeur. Er waren geen klanten in de zaak. De man liep naar de balie toe en schreeuwde: ‘Kassa leeg halen of ik schiet!’. Dit deed hij met een op een wapen gelijkend voorwerp in zijn hand die hij verborg onder zijn jas. De verdachte is na de graai in de kassa weer weg gegaan via de voordeur en is toen rechtsaf weg gelopen in de richting van de achterzijde van het oude postkantoor aan de Poststraat.

Signalement
De verdachte is een man met een licht getinte huidskleur en vermoedelijk een stoppelbaard. Zijn leeftijd is ongeveer 25 jaar. Hij droeg een zwarte dunne jas met een capuchon en hij had een grijs gekleurde spijkerbroek aan. Zijn postuur is licht gezet en hij is waarschijnlijk tussen de 1.60 a 1.65 meter lang.

Getuigenoproep
Wie heeft iets gezien rondom de pizzeria aan de Neringweg in Lelystad op dinsdagavond 3 november tussen 21.00 en 21.45 uur? Heeft u informatie over de overval of weet u wie hierbij betrokken is geweest? Neemt u dan contact op via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of vul onderstaand tipformulier in.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.